Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie militară

Buna ziua. Am si eu o intrebare si anume, daca pe data de 04 iulie 2017 am depus raportul de trecere in rezerva cu drept de pensie in conformitate cu legea 223 lege in vigoare, iar pe data de 31 iulie 2017 a fost semnat ordinul de trecere in rezerva cu data de 31 septembrie 2017 exista posibilitatea cuantumul pensiei sa fie calculat dupa acea ordonanță care a fost anuntata si care poate va fi data in data de 04 august 2017. Precizez ca la data solicitării mele de trecere in rezerva nu existau nici macar zvonuri cu privire la aceasta ordonanță. Cu deosebit respect si consideratie.
Ultima modificare: Joi, 3 August 2017
Airbornetroupes, utilizator
Cel mai recent răspuns: Airbornetroupes , utilizator 08:56, 4 August 2017

Nu.
Din proiect:
Normele actuale, valabile doar pentru cereri depuse până la 15 septembrie

Chiar dacă cei de la personal trimit dosarul la casa de pensii pentru deschiderea dreptului de pensii dupa data de 15 septembrie 2017 avand in vedere ca cele 6 luni alese sunt aprilie - septembrie?
Actualul calcul se aplica pentru cereri depuse până la 15 septembrie.
Mai mult nu-mi permit sa interpretez.

Vă mulțumesc oricum pentru parerea dumneavoastra si mai astept opinii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand poti iesi la pensie daca inainte de aprilie 2001 am avut si grupa 1 si grupa a 2a de munca ContSters310776 ContSters310776 Buna ziua, Va rog mult cine poate sa-mi dea un raspuns abilitat cat mai aproape de adevar. Din luna iunie 1982 pana in octombrie 1989 am lucrat in grupa I ... (vezi toată discuția)
Bună ziua.născut la data de 08 08 1067 vă aduc la cunoștință ... parol parol Bună ziua.Născut la data de 08 08 1067 vă aduc la cunoștință următoarele: În perioada 01 august 1991 - 08 august 2007 am lucrat în unități din ... (vezi toată discuția)
Pensie silviupodea123 silviupodea123 Bun găsit! Am fost polițist în Ministerul Afacerilor Interne. Sunt pensionar din 09 septembrie 2017,cu gradul de colonel în rezervă. M-am pensionat ... (vezi toată discuția)