avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1148 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurare RCA
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurare RCA

Buna ziua,
spuneti-mi va rog asigurarea obligatorie RCA mai este obligatorie sau nu si cat este sanctiunea in acest caz.
Va multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 07:35, 8 August 2017
Fiind o asigurare obligatorie, da, este obligatorie.amenda este intre 1.000 si 2.000 lei si retinerea placutelor de inmatriculare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare Cariga Andreea Cariga Andreea Buna ziua. Am nevoie de o informație. Daca circuli cu o mașină fără asigurare care sunt sancțiunile prevăzute de lege? Vă mulțumesc (vezi toată discuția)
Accident bicicleta-scuter fara rca, cum imi recuperez paguba? Laurentiu Ilea Laurentiu Ilea Am fost implicat ca parte vatamata intr-un accident rutier in timp ce ma deplasam cu bicicleta. Politia a constatat si este mentionat in procedul verbal ca ... (vezi toată discuția)
Este obligatoriu rca la o masina defecta la care proprietarul nu are bani sa o repare? ion coreanu ion coreanu Buna ziua , Am o masina defecta si nu am bani sa o repar , defectul este la motor si costa foarte mult iar eu din pensia mea deabea ma pot intretine si nici nu ... (vezi toată discuția)