Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce as mai putea face in aceasta situatie

Buna ziua
Apelez la cei care s-au mai confruntat cu aceasta situatie sa-mi spuna rezolvarea lor. Intr-o speta succesorala, am cerut tot ce se poate cere, stabilire cote, stabilire masa, etc. Judecatoria imi solicita in termen de 10 zile sa estimez eu valoarea masei succesorale si sa achit taxa timbru judiciar, bazat pe documente conform carora am facut calculul. Primaria din localitatea unde se afla imobilul refuza sa imi dea documentele solicitate, mai ales privind valoarea impozabila a cladirii, prin urmare nu pot estima valoarea si taxa timbru.
Ce mai pot face in aceasta situatie pt a nu mi se anula cererea? Taxa de timbru trebuie achitata integral sau in functie de cota care imi revine?
Va multumesc indeosebi.
Cel mai recent răspuns: emil6702 , utilizator 12:35, 8 August 2017
~ Conținut șters la cerere ~
V-am spus distinsa d-na ca nu am documente dupa care sa fac acest calcul si ma refer la documente privin suprafata impbilului, grila notariala o am

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire taxa de timbru in speta succesorala emil6702 emil6702 Buna seara Din experienta dvs., este posibil ca instanta sa-mi solicite, inainte de a fixa un termen de judecata, taxa timbru judiciar pt toata masa ... (vezi toată discuția)
Succesiune ionelnelus ionelnelus Bună seara! Tatăl meu a decedat în luna iunie 2017 iar mama mea urmează să facă succesiunea cu mine și cu sora mea! Întrebarea mea ar fii în cât ... (vezi toată discuția)
Mostenire.partaj intre 2 mostenitori Marcello Marcello In speta la mostenire sunt 2 mastenitori,care nu s-au inteles asupra impartirii masei succesorale.Unul a deschis actiune de partaj in instanta.In acest caz, ... (vezi toată discuția)