avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... INTOCMIRE PONTAJ
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

INTOCMIRE PONTAJ

Buna ziua. Programul de lucru este de luni pana joi de la 7.30-16.Vinri de la 7.30.- 13.30, de 6 ore.In acest caz cum se intocmeste corect un pontaj ? va multumesc
Cel mai recent răspuns: draftacristi , utilizator 20:59, 8 August 2017
Dupa parerea mea, cate 8 ore pe zi, de luni pana vineri, inclusive.
Sunt de aceiasi parere cu dvs si eu insa de exemplu am un salariat care face ore suplimentare si nu le vrea la plata , face un anumit numar de ore, stiind ca de luni pana vineri vine la servici cate 8.30 vinerea solicita 6 ore din ore suplimentare.Daca solicita in cursul saptamanii sta acasa 8 ore 30 min.
practic vinerea sta la servici 6 ore, cum sa il pontez 8? nu ma lamuresc deloc si va rog sa ma ajutati
Repartizarea acelui program o aveti mentionata in c.i.m.?
In C.I.M. se stipuleaza ca se lucreaza cu norma intreaga, durata timpului de lucru fiind de 8ore/zi, 40/saptamana. insa printr-o nota interna, asa s-a stabilit programul de lucru luni - joi 7.30-16 iar vinerea 6 ore/zi scurta.este problema la pontaj, pentru ca o colega zice asa, programul pe zi este de 7.30-16 deci se lucreaza 8.30.daca vrea liber di ore suplimentare in cursul saptamanii ar trebui sa scad 8.30, daca vrea vineri, salariatul zice, pai eu am lucrat cate 8 ore .30 min, vreau vinerea 6 ore la liber. Cum este corect, si ce articol ar sta la baza , ca eu sa fac pontajul corect.si sa reflecte realitatea.Va multumesc
Ultima modificare: Marți, 8 August 2017
iulia2015, utilizator

Alte discuții în legătură

Pontarea orelor suplimentare lilly11a lilly11a Buna, am o nelamurire. Numai ce am avut un control de la itm si mi s-a spus sa depun pontajele cu orele efectiv lucrate de oameni, asta incluzand si cele ... (vezi toată discuția)
Program de lucru de 8 ore ravas ravas Buna ziua, sunt personal contractual. Programul de lucru este de luni pana joi de la 8.30-16.30, iar vineri de la 8 la 14.in medie 8 ore pe zi. anul acesta ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata, angajatorul are un agreement cu o salariata angajata ... ionela11 ionela11 Buna dimineata, Angajatorul are un agreement cu o salariata angajata sa stea peste programul de 8 ore de luni pana joi cate 3-4 ore si sa nu vina ... (vezi toată discuția)