avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... INTOCMIRE PONTAJ
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

INTOCMIRE PONTAJ

Buna ziua. Programul de lucru este de luni pana joi de la 7.30-16.Vinri de la 7.30.- 13.30, de 6 ore.In acest caz cum se intocmeste corect un pontaj ? va multumesc
Cel mai recent răspuns: draftacristi , utilizator 20:59, 8 August 2017
Programul de lucru se respecta zilnic...intre orele stabilite pentru zilele de luni-joi, respectiv vineri. Ceea ce este ora suplimentara se recupereaza in urmatoarele 60 de zile, iar daca nu este posibil se platesc. Recuperarea se face prin liber de serviciu. Deci intr-o zi salariatul va fi trecut liber in grafic iar in pontaj se poate trece 8 ore recuperare, sau RS ( recuperare serviciu ) sau orice alta mentiune care sa reprezinte recuperarea unei zile lucrate suplimentar. Daca nu este multiplu de 8 ore intr-o zi se trece numarul de ore ramase iar la finalul pontajului in coloana corespunzatoare se mentioneaza la ore compensare toate orele compensate ( respectiv recuperate ). Atentie la orele pe care le treceti la sold inceput luna si sold sfarsit luna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pontarea orelor suplimentare lilly11a lilly11a Buna, am o nelamurire. Numai ce am avut un control de la itm si mi s-a spus sa depun pontajele cu orele efectiv lucrate de oameni, asta incluzand si cele ... (vezi toată discuția)
Program de lucru de 8 ore ravas ravas Buna ziua, sunt personal contractual. Programul de lucru este de luni pana joi de la 8.30-16.30, iar vineri de la 8 la 14.in medie 8 ore pe zi. anul acesta ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata, angajatorul are un agreement cu o salariata angajata ... ionela11 ionela11 Buna dimineata, Angajatorul are un agreement cu o salariata angajata sa stea peste programul de 8 ore de luni pana joi cate 3-4 ore si sa nu vina ... (vezi toată discuția)