Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte vanzare cumparare tata-fiu

Fiul are grija de tatăl său imobilizat la pat.tatal estede acord pt vanzare cumpararea apartamentului.ce acte trebui sa aibe sau cum este mai bine de facut acesta mai avand un frate care este si el de acord.
E vanzare sau e o donatie deghizata? Ca asa pare si, chiar daca nu, legea asa presupune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputernicire notar acte pentru intocmire vanzare-cumparare Danbz Danbz Buna ziua,vreau sa cumpar o propietate a tatalui meu o casa plus terenul aferent. Tatal meu e foarte batran si imobilizat la pat,si locuieste in alta ... (vezi toată discuția)
Acte de ingrijirie batrani bicuta408 bicuta408 Tatal meu a facut acte pentru ingrijire a parintilor , cheltuieli de inmormantare etc . Parintii au mai trait 5 ani bunica (imobilizata la pat) su bunicul inca ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare sau donatie, avand consimtamantul celorlalti mostenitori? veveritz veveritz [/b]In afara de mine, tatal meu mai are un copil legitim dintr-o alta casnicie, dar fata de care s-a achitat moral din punct de vedere al mostenirii.Problema ... (vezi toată discuția)