avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro Avocatnet in Franta
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

Avocatnet in Franta

Buna ziua. Pe cand o categorie pe forum pentru romanii ce lucreaza in Franta ? Sunt multi medici plecati in Franta la munca.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 15:39, 29 August 2017
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Un medic care lucreaza in Franta ar putea sa isi permita sa consulte un avocat francez.Marea majoritate a celor care sunt consultanti avocatnet sunt specializati in legislatia,fiscalitatea etc din Romania.
La fel si cei ce lucreaza in Italia. Dar exista forum Avocatnet pentru ei. Oare utilizatorul avnic stie programul de lucru din Franta ? Sigur nu il stie. Am intalnit in Franta, pe langa medici, zidari, instalatori, etc.
Buna ziua. Am deschis acest subiect avand in vedere ça exista un forum Avocatnet pentru cei din Italia. Ça fapt divers, programul de lucru in Franta este, in general, de la 8,30 la 18,30, cu pauza de doua ore la pranz, de luni pana vineri. Sambata, doar cateva magazine si unitati bancare sunt deschise intre 9 si 17. Duminica si in zilele de sarbatori legale totul este inchis.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Avem in plan extinderea forumurilor avocatnet.ro dedicate tarilor in care traiesc multi romani. Undeva spre toamna, o sa revenim cu detalii.

O zi buna, multumim pentru intrebare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! stie cineva daca legea permite ca in cadrul primariilor, ... Rulea Rulea Buna ziua! Stie cineva daca legea permite ca in cadrul primariilor, vinerea poate fi zi scurta? Adica programul sa fie de 5-6 ore in loc de 8 ore cum prevede ... (vezi toată discuția)
Nu vor sa accepte transferul copilului in alt liceu, fara motiv (germania) Victoria Stanut Victoria Stanut Buna seara, avem si noi o problema daca ne puteti ajuta. Locuim in Germania orasul Ibbenbüren din luna agust 2022, avem un copil de 15 ani care a terminat ... (vezi toată discuția)
Tulburarea linistii in bloc aurelia2 aurelia2 Buna ziua! Desi este un subiect atins si de catre altii, doresc sa intreb: daca o asociatie de bloc cu personalitate juridica (o aseman cu o ... (vezi toată discuția)