avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Prima angajare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Prima angajare

Buna ziua!
Daca mam angajat si vreau sa plec in alt oras la alt loc de munca ,pot sa beneficiez de ajutorul de prima instalare si acela ca ma mut dupa locul de munca?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: mircearadu123 , utilizator 14:20, 17 August 2017
Mentionez ca la prima angajare nu am beneficiat de niciuna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doua salarii compensatorii sau nu? kadilus kadilus buna ziua! as avea si eu o intrebare legata de somaj, eu sunt inca in somaj si zilele astea mi-am gasit loc de munca, eu stiu ca daca ma angajez la o ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Lucia-Patricia92 Lucia-Patricia92 Buna ziua.Sunt mama a doi copilasi gemeni, nascuti in luna noiembrie. La locul de munca am avut intrerupere in perioada 08.12.2014-27.03.2015. Nu voi beneficia ... (vezi toată discuția)
Prima de instalare/relocare (mutare cu job-ul in alt oras) dacian2003 dacian2003 Buna, Sunt angajat al unei societati de aproximativ 3 ani si urmeaza sa ma mut in alt oras, la aceeasi firma. Cineva mi-a spus ca e posibil sa primesc o ... (vezi toată discuția)