avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... inlocuire pe perioada concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

inlocuire pe perioada concediu de odihna

Buna ziua,
Persoana care tine locul celui care intra in concediu de odihna trebuie sa i se faca act aditional modificare loc de munca?Pentru ca in situatia mea de fata cel care tine locul ,activitatea lui se desfasoara in judet(manipulant marfa distributie)iar cel care a plecat in concediu e la alt punct de lucru al firmei .
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:02, 18 August 2017
Nu trebuie sa se faca act aditional intr-o astfel de situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Injumatatirea salariului la gravide este legala? Blumella Blumella Buna ziua! Peste 6luni voi intra in concediu de maternitate, am anuntat firma in scris ca sunt insarcinata, insa la 3saptamani am primit act aditional de ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru inchis, ca urmare a inchiderii mallului Ics_buhusu Ics_buhusu Buna ziua, Cum ne sfatuiti sa procedam in urmatoarea situatie: Lucram in cadrul unei mari companii din Romania, locatia magazinului fiind in mall de astazi ... (vezi toată discuția)
Retrogradare functie in perioada de gravidie Loredana838 Loredana838 Buna ziua! In ianuarie 2014 mi-a fost modificata incadrarea printr-un act aditional. Trebuie sa spun ca aceasta modificare s-a facut in urma intrarii in ... (vezi toată discuția)