avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Schimbarea locului de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Schimbarea locului de munca

Buna Ziua! In prezent lucrez la o companie de stat de distributie si intentionez sa -mi schimb locul de munca.Cum ar trebui sa procedez in asa fel incat sa nu imi pierd locul de munca actual pentru o perioada de vreun an( deoarece as pierde prin plecarea definitiva salarizarea dupa clase si sporul de fidelitate,plus riscul de a nu mai putea fi reangajata deoarece as fi din afara sistemului),nu inainte de a vedea daca ma adaptez la noul loc de munca ,din cadrul altei institutii in care as lucra pe perioada determinata de un an .
Cel mai recent răspuns: xetiv , utilizator 18:50, 22 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
O solutie ar fi CFP la actualul angajator si angajarea pe durata acestuia la altul.
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Includerea sporurilor in salariu. este corect/ legal? Cristi2011 Cristi2011 Cristi2011 Cristi2011 De la o vreme circula un zvon, conform cariua angajatorul ar intentiona sa includa sporurile in salariu. Lucram la o SC la care statul este actionar majoritar, ... (vezi toată discuția)
Demisie fara respectarea preavizului 6aprilie 6aprilie Am urmatoarea situatie: Am trimis demisia mea ieri dupa ora 17 celor de la resurse umane fara a preciza ultima mea zi de munca, respectarea sau nu a ... (vezi toată discuția)
Salarizare auditor legorodi legorodi Buna ziua! In situatia in care o persoana (functionar public) a desfasurat activitatea de control financiar preventiv in anul 2010, si in salariul de baza al ... (vezi toată discuția)