avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda din Germania, comunicare la care nu s-a ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda din Germania, comunicare la care nu s-a răspuns în termenul precizat, posibilitate prescriere

Buna ziua,
Un angajat al firmei a condus masina societatii in germania; intre timp ne-am mutat sediul la alta adresa. Dupa 1 luna jumatate, aprox., am mers sa ridicam corespondenta care a mai venit la vechiul sediu . Am gasit o amenda pt depasire limita viteza si un formular de raspuns unde se cere identificarea conducatorului, adresa , daca suntem proprietarii autovehiculului.etc. Problema este ca termenul limita in care ne cer sa expediem formularul a trecut ( a fost pana la sf de iulie).
Cum procedam in situatia aceasta ? Plicul nu a venit cu confirmare. l-am gasit in posta pur si simplu. Daca nu au trimis la adresa corecta plicul, deci puteam sa nu aflam niciodata de amenda, si daca a trecut atat timp de cand s-a inreg incalcarea ( in luna aprilie 2017) se prescrie ? sau trebuie sa trimitem totusi formularul de raspuns ?

Multumesc !
Ultima modificare: Luni, 21 August 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: ludeea , utilizator 16:39, 22 August 2017
Nu ma poate ajuta nimeni cu un raspuns ? :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am primit astăzi o scrisoare în poștă cum că ... Cristina992 Cristina992 Bună ziua! Am primit astăzi o scrisoare în poștă cum că am săvârșit o încălcare a normelor de circulație în Austria în data de 30.11.2023. Nu am ... (vezi toată discuția)
Corespondenta trimisă eronat ContSters428907 ContSters428907 Bună ziua! Proprietarul unui imobil achizitionat în urmă cu un an continuă să primească trimiteri poştale pe numele fostului proprietar. Deşi a fost ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta PauLa și Sabina PauLa și Sabina Buna ziua! În data de 11 04 2018 a fost lasat in posta un plic cu amenda pentru rovinieta. Am găsit plicul in data de 13 04 2018,prin urmare au trecut cele ... (vezi toată discuția)