Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Somaj absolvent 2009

Buna. Sunt absolvent de liceu (promotia 2009)...am fost azi sa depun actele pentru somaj dar mi-a fost respins dosarul pe motiv ca ieri a trecut termenul de 60 de zile de la terminarea liceului pana la posibilitatea de-a cere somaj.

Nu mai exista alta posibilitate de-a obtine somajul ? Eu stiam ca pot depune dosarul dupa 60 de zile in care nu mi-am gasit nimic de lucru.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Ilea , Consultant resurse umane 14:04, 1 Octombrie 2009
Trebuia sa va depuneti dosarul in termenul de 60 de zile prevazut de lege.
Pentru a putea obtine pe viitor somaj trebuie sa va angajati, fie pe durata determinata, fie sa va fie postul desfiintat sau sa fiti concediat pentru necorespundere profesionala, sa aveti stagiu de cotizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De cand curg cele 60 de zile de la absolvirea unei institutii de invatamant ? rrobyfm rrobyfm Buna ziua. am o cunostinta care a absolvit liceul in sesiunea IUNIE-IULIE 2011. V-as ruga sa-mi spuneti si mie de la ce data se scurg cele 60 de zile in care ... (vezi toată discuția)
Somaj flory09 flory09 buna seara!am si eu nevoie de un sfat dk ma puteti ajuta:un elev exmatriculat dintr-o scoala postliceala are dreptul la somaj?este absolvent de liceu promotia ... (vezi toată discuția)
Somajul o problema pentru elevii care nu au luat bacalaureatul addynutza addynutza sora mea a terminat clasa a XII si nu a luat bacalaureatul nici prima nici a doua oara,a fost azi sa-si depuna dosarul de somaj dar nu i l-au primit pe motiv ... (vezi toată discuția)