avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Anuntat angajator de sarcina
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Anuntat angajator de sarcina

Buna seara.Sunt insarcinata cu bebe2 si sunt angajata la Primarie ca Asistent personal al primului copil.Am luat adeverinta de la med de familie precum ca sunt insacinata si am inteles ca tb sa fac si o cerere.Ma puteti ajuta cu un model de cerere sau cum sa o fac?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:45, 25 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
OUG 96/2003
Art. 2
În sensul prevederilor prezentei ordonanţe de urgenţă, termenii şi expresiile de mai jos sunt definite după cum urmează:
.....
c)salariata gravidă este femeia care anunţă în scris angajatorul asupra stării sale fiziologice de graviditate şi anexează un document medical eliberat de medicul de familie sau de medicul specialist care să îi ateste această stare;
.......


Asadar, angajatorul trebuie anuntat in scris.

model
www.avocatnet.ro/forum/discu...

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Icc vs asistent personal mamy86 mamy86 Pana pe 15iunie am ft in ICC3-7ani,copilul avand certificat gradul 1 cu asistent,de la 1iulie mi s a ft angajarea la primarie ca asistent pers cu cotract pana ... (vezi toată discuția)
Instiintare angajator despre sarcina Florin-Galati Florin-Galati Buna ziua, ma adresez dvs cu urmatoarea nelamurire. Sotia este insarcinata in 5 luni, de la 3 luni de sarcina a anuntat anajatorul verbal si printr-o ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare femei insarcinate dragoman dragoman Buna ziua, Va rog sa imi spuneti unde pot gasi reglementarea conform careia, femeile insarcinate nu pot face ore suplimentare. Am tot gasit in articole , ... (vezi toată discuția)