avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare contract vanzare/cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare contract vanzare/cumparare

Buna ziua!
Am semnat un contract de v/c pentru un auto sh de la o persoana fizica, dar deoarece nu avea certificatul fiscal nu i-am achitat suma convenita contractual, acest lucru urmand sa il fac dupa ce aduce acest certificat din localitatea lui de domiciliu. Precizez ca la mine au ramas CIV automobil si automobilul, fara chei *(deci nu pot utiliza automobilul).
Intre timp m-am razgandit si nu mai doresc achizitionarea respectivului automobil. In situatia in care proprietarul a facut pe certificatul de inmatriculare mentiunea > Instrainat catre.................<..........
Care este procedura anularii acestui contract?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 19:10, 26 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Contractul poate fi anulat conform clauzelor contractuale,daca nu va intelegeti amiabil trebuie sa actionati in instanta ptr.anulare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparator auto razgandit bel moni bel moni Buna ziua am si eu o intrebare am vandut masina unei persoane care s-a razgandit dupa ce am semnat actele de v-c la un birou de acte auto pe talon e trecut la ... (vezi toată discuția)
Am cumparat o masina si am fost pacalit AlexBC AlexBC Buna seara, Va rog din suflet sa ma ajutati cu aceasta problema. Sunt din Bacau si ieri am cumparat o masina din Focsani de pe un site auto. In anunt ... (vezi toată discuția)
Inscriere dupa leasing elaparaschiv elaparaschiv La inscrierea unui automobil, dupa incetarea leasingului ce trebuie sa fac. Va rog daca stie cineva pasii ce trebuie urmati. Va multumesc anticipat! (vezi toată discuția)