avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu fara plata
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu fara plata

Buna dimineata,
Cu toate ca doctorul mi a spus ca pot sa pierd copilul in orice moment nu mi a dat concediu medical. Intrebarea mea este : Daca imi iau concediu fara plata pana in decembrie sau ianuarie mai beneficiez de concediu crestere copil? Nasc in martie.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:20, 5 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti beneficia de indemnizatia pentru CCC, in situatia in care intrati in CFP pana in decembrie, numai daca in ultimii 2 ani anteriori datei naşterii copilului, timp de cel puţin 12 luni , ati realizat venituri din salarii şi asimilate salariilor, venituri din activităţi independente, venituri din activităţi agricole, silvicultură şi piscicultură, supuse impozitului pe venit .

Adica , cele 12 luni trebuie sa fie cuprinse in perioada aprilie 2016 - martie 2018.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil pasarenick pasarenick Buna ziua ! Va rog frumos am si o intrebare cu noua lege privind indemnizatia pentru cresterea copilului ...Problema este ca nevasta mea trebuie sa nasca anul ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pfa MLCristina MLCristina Buna ziua! Sunt pfa din 7 martie 2017, cu 6 luni inainte adica din septembrie nu am mai avut contract nicaieri. Acum, sunt insarcinata si termenul e pe 1 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului cristin2979 cristin2979 buna seara.eu momentan lucrez,in noiembrie o sa mi nasca sotia. eu daca imi dau acum demisia de la locul de munca ma i pot sa beneficiez de indemnizatie de ... (vezi toată discuția)