avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Construire imobil in baza unei procuri generale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Construire imobil in baza unei procuri generale

Buna seara! detinand o procura generala in care se mentioneaza ca imputernicitul poate face acte de administrare si conservare a bunurilor mobile si imobile, pot sa obtin o autorizatie de construire, pentru a face o cladire pe terenul proprietarului? desigur, cladirea va avea ca proprietar pe proprietarul terenului. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Procura de aministrare a bunurilor !!! geoziv geoziv Vreau sa stiu daca prin Procura de aministrare a bunurilor imobile si mobile, mandatarul poate efectua vanzarea acestora ?? Multumesc anticipat ! (vezi toată discuția)
Procura generala miamargo miamargo buna ziua, am cautat foarte multe modele pentru formularea unei procuri cat mai generale, am gasit ceva, dar nu sunt convinsa ca poate cuprinde cat mai ... (vezi toată discuția)
Proprietar prin autorizatie de constructie boarcornel boarcornel Pe un teren de 5000 mp se construiesc 2 locuinte identice.Conform actului de intabulare pe teren este proprietara sotie.pe o locuinta este proprietar sotul iar ... (vezi toată discuția)