Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Iesire din indiviziune

CUM POT FACE IESIREA DIN INDIVIZIUNE LA O MOSTENIRE.DACA CELALALT MOSTENITOR A DECEDAT?MULTUMESC
Daca celalalt mostenitor a decedat ar trebui promovata actiunea fata de mostenitorii acestuia.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cu o persoana decedata nu va puteti judeca caci nu mai are capacitate procedurala.

Prin urmare vor tb introdusi in cauza mostenitorii daca dosarul e inceput sau chemati in judecata direct mostenitorii, urmand a face dovada acestei calitati.

Av.Gabriela GERBER
Cum pot chema mostenitorii daca nu cunosc?sa dau anunt la ziar sau cum?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ii cautati, plecati de la datele pe care le cunoasteti si ii aflati. Verificati dezbaterea mostenirii decedatului, casatorie etc.
@ Niculescu1971

Luați legătura cu un notar public.

editare : citare in intregime mesaj anterior.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Septembrie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbaterea mostenirii burdusel liviu burdusel liviu cum trebuie sa procedez pentru a reusi sa-mi fac acte pe casa in cazul in care:casa a fost cumparata de tatal meu in1954 impreuna cu prima sotie, au construit ... (vezi toată discuția)
Anulare succesiune dacă nu se acceptă în 30 de zile de la deces - este adevărat? achim carmen achim carmen Este adevarat ca daca nu depun dosarul in 30 zile in instanta dupa aflarea vestii ca sotul meu a decedat imi pierd dreptul la mostenire? Avem si un copil.eram ... (vezi toată discuția)
Mostenitor decedat, cui ii platesc datoria? cristinabirche cristinabirche Buna ziua In urma iesirii din indiviziune s-a stabilit sa platesc o suma de bani(sulta) catre fratele meu care a decedat anterior deschiderii ... (vezi toată discuția)