Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu de crestere a copilului

O persoana fizica, properietar unei intreprinderi individuale, in cazul in care vrea sa mearga in concediul de crestere al copilului de pana la doi ani este obligat sa-si suspende activitatea, sau poate s-o pastreze, dar sa nu depaseasca venitul net anual suma de 3697lei?
Cel mai recent răspuns: lirenke , utilizator 21:22, 13 Septembrie 2017
Daca realizeaza venituri numai din activitatea I.I., atunci va trebui sa-si suspende activitatea.
Va multumesc pentru raspuns. Asi preciza, ca nu are o alta actvitate , dar are in proprietate teren agricol in jur de 20 hectare, prin prelucrarea caruia realizeaza ceva venit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de crestere al copilului lirenke lirenke O persoana doreste sa mearga in concediu de crestere al copilului. In acest scop isi suspenda activitatea al intreprinderii individuala, al carui proprietar ... (vezi toată discuția)
Bună ziua daca detin o intreprindere individuală si as vrea ... Ionut29648 Ionut29648 Bună ziua Daca detin o Intreprindere Individuală si as vrea sa intru in concediu de creștere copil ar trebui sa suspend activitatea întreprinderii? Pe ... (vezi toată discuția)
Declaratii fiscale pentru activitatea de arendare teren zanionel zanionel am luat in arenda de la persoane din comuna pamant pe care l-am cultivat cu griu si fl.soarelui aprox.7 ha ,eu sant pers.fizica neautorizata am tractor ,plug ... (vezi toată discuția)