avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract prestari servicii "reziliat "unilateral
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract prestari servicii "reziliat "unilateral

am incheiat un contract prestari servicii pentru perioada 01.01.2009 - 01.01.2011.
potrivit clauzelor contractuale,rezilierea contractului poate fi ceruta de oricare dintre parti, in cazuri clar definite in contract. Desi nu a intervenit nici unul din cazurile care ar indreptatii beneficiarul sa solicite rezilierea contractului, acesta a incheiat contract de prestari servicii cu alta firma si m-a anuntat prin corespondenta ca a reziliat contractul . Precizez faptul ca am 10 salariati angajati pentru executarea contractului mai sus mentionat .
Pot sa ma adresez instantei pentru a obliga beneficiarul sa respecte contractul?
Care ar fi temeiul legal ?
Va multumesc
Ultima modificare: Duminică, 4 Octombrie 2009
nitaady, utilizator
Cel mai recent răspuns: japan , utilizator 22:04, 3 Octombrie 2009
In conditiile in care CPS incheiat pentru perioada 2009-2011 prevede clauze concrete care pot fi invocate in caz de reziliere,iar beneficiarul incalcand prevederile reciproc asumate a dispus unilateral rezilierea CPS ,aveti calitatea si dreptul sa-l actionati in instanta cu solicitarea obligarii respectarii prevederilor contractuale.
Daca CPS prevede acordarea de plati ,pentru situatia rezilierii inainte de termenul contractual si reciproc asumat,puteti opta si pentru solutionarea in aceasta varianta
de acord cu tine,aceeasi situatie,dar beneficiarul nu a trimis notificarea,e peste termen si innainte de incetarea contr.a organizat o licitatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noi, ca asociatie de locatari, daca am facut un contract cu o ... loveusa24 loveusa24 Noi, ca asociatie de locatari, daca am facut un contract cu o firma pt schimbarea cabinelor de lift, si nu au respectat termenul de livrare+schimbare cabina, ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract florin.g florin.g Buna ziua. Sunt beneficiarul unui contract de prestari servicii care nu cuprinde vreo clauza de reziliere. Contractul respectiv are o singura clauza ... (vezi toată discuția)
Abonament telefonie mobila lole lole salut! am un abonament la vodafone pe care nu-l folosesc deloc! as vrea sa-l inchid,dar trebuie sa platesc o taxa de 125euro! exista vreo modalitate de-al ... (vezi toată discuția)