Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Taxe, impozite si alte probleme de afaceri

Concediu medical

Buna ziua as avea nevoie de ajutot.Eu lucrez in Italia dar am venit in concediu in Romania,in Italia lucrez in regula cu acte,as vrea sa stiu da pot cere un CERTIFICAT medical din Romania sa trimit in Italia ptr cateva zile.multumesc Adina
Cel mai recent răspuns: Nicolae Claudiu1985 , utilizator 18:40, 23 Septembrie 2017
Ati putea dar nu o sa vil plateasca.mergeti la urgente si luati de acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie din italia. Imparatul Imparatul Mama lucreaza in Italia de vreo 4 ani de zile cu carte de munca si cu acte de identitate italiena. Copii sunt aici cu bunica lor, in Romania. Beneficiaza din ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ,am divortat in 2005 copilul cu handicap mi-a ramas ... Mery 78 Mery 78 Buna ziua ,Am divortat in 2005 Copilul cu handicap mi_a ramas mie cu obligatia tatalui la pensia alimentara de 20 e Lunar ptr Ca rezulta farà munca Dar avea ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca din italia ellen4 ellen4 Buna ziua,as dori sa cer o informatie,sunt asistenta medicala ,am lucrat pana in 2007 in Romania apoi am plecat in Italia unde am lucrat timp de 6 ani in ... (vezi toată discuția)