avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 220 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... program mai scurt la serviciu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

program mai scurt la serviciu

Buna ziua,

As dori ca o data pe saptamana sa dau drumul la unul din angajati (prin rotatie) mai devreme cu 2 ore sa plece acasa. Va rog imi puteti spune cum va trebui sa pontez oamenii care o sa beneficieze de aceste ore libere in conditiile in care programul acum este 8-17 in asa fel incat sa fie legal dar nici sa nu i se scada din salariu pentru ca a plecat mai devreme.

Multumesc,
O zi buna,
Cel mai recent răspuns: bur3bista , utilizator 15:39, 24 Septembrie 2017
Ii puteti pune pe salariati sa faca cererede invoire, invoire care poate fi platita.
Multumesc pentru sfat, daca ii pun sa faca aceasta cerere, cand trebuie sa le fac pontajul o sa trec programul normal 8-17, sau programul redus 8-15?
Program normal se trece in pontaj.
Multumesc mult, va doresc o Duminica placuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Foaia de prezenta - nereguli ramy84 ramy84 Societatea unde imi desfasor activitatea a avut un control de al ITM, in urma caruia s-au instituit niste masuri de urmat. Una dintre aceste masuri este ... (vezi toată discuția)
Regulament intern pentru un restaurant suciugeorgeta suciugeorgeta Va rog sa-mi spuneti cum ar trebui trecut programul de lucru al unui restaurant in Regulamentul intern.....salariatii lucreaza de la 10 la 22 apoi au o zi ... (vezi toată discuția)
Intocmire pontaj iulia2015 iulia2015 Buna ziua. Programul de lucru este de luni pana joi de la 7.30-16.Vinri de la 7.30.- 13.30, de 6 ore.In acest caz cum se intocmeste corect un pontaj ? va ... (vezi toată discuția)