avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Spune-ne cine eşti Absolvent al Fac. de Drept si Administratie publica
Discuție deschisă în Spune-ne cine eşti

Absolvent al Fac. de Drept si Administratie publica

Buna. Caut persoane care sunt studenti sau absolventi ai Fac. de Drept si Administratie Publica si as vrea sa ii intreb spre ce au inclinat cu privire la acest domeniu? Lucrati intr-o administratie publica? Sunteti multumiti?

Multumesc pentru atentie
Cel mai recent răspuns: robbed , utilizator 20:48, 5 Octombrie 2009
nu e prea clara intrebarea,vrei sa spui de ce ne-am inscris sau am urmat aceasta facultate?
La terminarea facultatii respective ce ati facut? Ati ajuns sa lucrati intradevar intr-o administratie publica? Stiu ca e greu sa intrati intr-o administratie publica si sa lucrati, sunt etape peste etape, incepi ca debutant etc.. E adevarat, nu?! Cum este sa lucrati in acest domeniu? Sunteti multumiti?
La acestea m-am referit. Imi cer scuze daca sunt prea multe intrebari, as vrea sa cunosc cat mai multe si mai ales din prisma celor care lucreaza. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare in administratia publica CRISTIAN N-I CRISTIAN N-I Buna ziua , am terminat facultatea anul trecut ,specializarea administratie publica,am tot incercat sa ma angajez atat in sistemul public cat si ce privat ... (vezi toată discuția)
Pot sa ma angajez consilier juridic daca am terminat facultatea de administratie publica? roxade roxade Buna ziua,am si eu o intrebare desi nu stiu daca este locul potrivit unde sa o adresez...Totusi,sper ca se va gasi cineva sa imi raspunda. Sunt studenta la o ... (vezi toată discuția)
Studiul de drept Imanent Imanent Buna tuturor, Am vrut sa va intreb ceva in legatura cu studiul de Drept. Am 26 de ani, sunt absolvent al Facultatii de Stiinte Politice din Cluj , catedra ... (vezi toată discuția)