avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit pe venit din arenda
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit pe venit din arenda

Am dat in arenda unei asociatii agricole in teren agricol . Veniturile sunt calculate de catre asociatie in functie de suprafata arendata si productia realizata. Nu stiu daca suma pe care o primesc este un venit brut sau un venit net iar impozitul este retinut la sursa. Eu am obligatia de a mai depune declaratia 200 sau impozitul se declararea este facuta de catre asociatie ? Multumesc !
Ultima modificare: Duminică, 1 Octombrie 2017
aveno, utilizator

Alte discuții în legătură

Impozit pe venit al membrilor asociati in societati agricole cu personalitate juridica, cf.legii 36/1991 miclausangela miclausangela Membri societatii agricole constituite confor Legii 36/1991, primesc anual cereale, zahar, bani, dupa suprafata din asociatie si productia realizata la sfecla ... (vezi toată discuția)
Plata impozit pe venit din teren agricol arendat ancarapan ancarapan In ianuarie a.c. am arendat unei persoane fizice din comuna unde este terenul agricol pe baza unui contract de arenda inregistrat la primarie,plata arendei ... (vezi toată discuția)
Impozitarea veniturilor din arenda codrina.ama codrina.ama Va rog sa-mi spuneti daca prevederile art. 83 si 62 din Codul fiscal, cu privire la impozitarea veniturilor obtinute din arendarea terenurilor agricole se ... (vezi toată discuția)