avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1359 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... probleme cu garajul de sub apartament
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

probleme cu garajul de sub apartament

Buna ziua
Locuiesc intr-un apartament situat deasupra unui garaj. Problema este ca proprietarul garajului refuza sa instaleze usi corespunzatoare pentru a izola termic garajul (a cladit placi subtiri de pvc cu rol doar de obstructionare a accesului in garaj). Acest aspect are drept consecinta formarea de condens in camera de deasupra garajului si implicit igrasie. Cui pot sa ma adresez in vederea solutionarii acestei probleme?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:10, 3 Octombrie 2017
Daca amiabil nu solutionati,ramane sa analizati oportuitatea actionarii in instanta a proprietarului garajului
Incercati initial notificarea oficiala a acestuia cu obligatia asigurarii dispozitiilor in vigoare-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
Conditionat de prioritatile dv aveti dreptul initial sa executati in regie proprie izolarea termica a pardoseli camerei ,urmand ca ulterior sa recuperati c/v executie de la proprietarul garajului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, anul trecut blocul meu a intrat in programul de anvelopare ... Nicxus Nicxus Buna ziua, Anul trecut blocul meu a intrat in programul de anvelopare si respectiv apartamentul in care stau. Dupa terminarea anveloparii m-am lovit cu o ... (vezi toată discuția)
Incalzire ap. nelocuit mirusaby mirusaby Buna ziua, am primit la asoc. o adresa prin care un locatar cere ca asoc. sa-i rezolve problema cu vecinul de desupt , care nu locuieste in ap. iar cel de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, locuiesc intr-un apartament din bucuresti, sector ... Georgianactn Georgianactn Buna ziua, Locuiesc intr-un apartament din Bucuresti, sector 4, unde blocul a intrat in reabilitare termica. Schela blocului a fost montata in august iar ei ... (vezi toată discuția)