avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Sckimbarea locului de munca din motive medicale
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Sckimbarea locului de munca din motive medicale

Lucrez ca brancardier pe salvarea pitalului si dupa un mic acinent medical la un picor medicul ortoped a recomandat sckimbarea locului de munca pentu a evita operatia la picior pe o sectie in spital unde nu mai e solicitat piciorul la efort mare.
Cate zile are la dipozitie seful meu sa aprobe transferul dupa ce menegerul a semnat cerera de transfer si a trimiso catre resurse (seful nu aproba pana nu are om in loc dar nici nu face vrun demers sa adua om in loc) menegeru spune ca doar de sef depinde acum el a semnat.
Exista vreo lege sa pot merge cu ia la sef
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:54, 4 Octombrie 2017
Nu am cunostinta de o prevedere legala care sa fixeze un termen limita pentru a se lua in considerare o recomandare medicala.
Managerul spitalului se cam spala pe maini in conditiile in care sustine ca daca a semnat cererea de transfer nu mai are nicio responsabilitate. Managerul trebuie sa desemneze un inlocuitor sau daca nu are in randul angajatilor un lucrator corespunzator postului respectiv, sa scoata postul la concurs, sa-l ocupe si apoi se poate realiza efectiv transferul dvs.
Puneti-va in situatia sefului dvs. direct, daca va transferati si el nu are lucrator in loc, cum isi desfasoara activitatea. Seful direct trebuie sa ceara managerului de spital inlocuitor pentru dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer buhum buhum Sotul meu este asistent medical de 17 ani intr-un spital,si doreste sa-i schimbe locul de munca intr-o alta sectie a aceluiasi spital ce poate face in cazul ... (vezi toată discuția)
Licentiata in stiinte administrative CarmenSabau CarmenSabau Sunt angajata in sistemul bugetar pe un post de studii medii si absolventa din 2010, fiind licentiata in stiinte administrative. Cu toate ca mai am o ... (vezi toată discuția)
poate interveni managerul unui spital in actul decizional al medicului curant cu privire la prescriptia unui tratament care trebuie facut unui pacient internat? marasanu marasanu Propun spre desbatere Art.70 alin.1 si alin .2 din dinHG. nr. 262/2010 in care se spune: In situatia in care asiguratii, pe perioada internarii in spital, in ... (vezi toată discuția)