avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... TRANSFER
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

TRANSFER

Sotul meu este asistent medical de 17 ani intr-un spital,si doreste sa-i schimbe locul de munca intr-o alta sectie a aceluiasi spital
ce poate face in cazul in care medicul sef de sectie al actualului loc de munca nu-i semneaza cererea de transfer iar medicul sef de sectie al celeilate sectii unde vrea sa mearga semneaza aceasta cerere.Managerul spitalului este de acord cu acest transfer dar teoretic ,nesemnand aceasta cerere spunandu-i ca el nu se opune DACAsefii sectiilor respective se inteleg.
Cel mai recent răspuns: buhum , utilizator 18:51, 10 Februarie 2010
Seful de sectie poate sa-i refuze aceasta cerere avand in vedere ca interesele respectivei sectii sunt mai presus decat interesele personale, seful fiind direct raspunzator de buna functionare a sectiei. Seful celeilalte sectii a semnat cu nonsalanta deoarece pe el si activitatea condusa de el nu il afecteaza plecarea dv. de la postul actual.
si daca totusi este o problema personala ,actualul sef afirmand pe la colturi ca nu vrea sa-i dea drumul ptr ca nu vrea el?
MANAGERUL spitalului poate sa -i aduca pe altcineva in locul sotului meu,
Poate de aceia nu semneaza ca stie pe cine "vrea sa aduca managerul". El isi cunoaste omul si nu vrea sa renunte la el spre binele institutiei si a celor ce au nevoie de ea. Este o problema interna si numai ei stiu cum trebuie rezolvata.
mie nu mi se pare normal
atata timp cat el a fost loial ,si a facut lucruri bune ,nu a avut abateri,mi se pare normal sa fie putin mai bun,macar ca om daca nu ca sef ,si asa cum am spus mai devreme nu sa ameninte ca nu-l lasa sa plece ptr ca nu vrea el ca sef

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor-schimbare loc de munca buhum buhum Sotul meu este asistent medical de 17 ani intr-un spital,si doreste sa-i schimbe locul de munca intr-o alta sectie a aceluiasi spital ce poate face in cazul ... (vezi toată discuția)
Schimbare loc de munca -am nevoie de .ajutor urgent buhum buhum cum pot sa fac sa imi schimb locul de munca in cadrul aceleiasi institutii dar seful actual nu-mi semneaza cererea de transfer ...............cine ma poate ... (vezi toată discuția)
Transfer loc de muncă AmbraCristina AmbraCristina Bună ziua. La cererea mea,m -am transferat intr-o alta sectie din spitalul clinic unde lucrez ca asistent medical. Dar,datorita problemelor medicale,nu fac ... (vezi toată discuția)