avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Refuz persoana fizica participare sondaj Institutul ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Refuz persoana fizica participare sondaj Institutul National de Statistica

Am refuzat sa participa la un sondaj prin care sa-mi dau datele Intstititului National de Statistica. Mi-au dat o hartie, m-am uitat pe ea, am vazut ca nu sunt obligat sa particip si am refuzat. Au trecut refuz, nu mi-au zis ca voi fi amendat.
Este posibil sa imi iau vreo amenda? Mie nu mi s-a spus asa ceva. Sunt obligat sa particip la asemenea sondaje? Nu era vreun recensamant, era un sondaj despre somaj.
Ultima modificare: Miercuri, 4 Octombrie 2017
AnonimXYZ, utilizator

Alte discuții în legătură

Este legal? (amenda 2000-5000 daca nu raspundeti recenzorilor) Stefan021 Stefan021 [i][b]Riscați amenzi între 2.000 și 5.000 de lei dacă nu răspundeți la întrebările recenzorilor. [/b] \"Cetățenii vor da ... (vezi toată discuția)
Recensamant 2011: voi fi amendat daca am lapsus? cum sunt recenzati romanii stabiliti in strainatate? ce dovada am ca am fost recenzat? VapAndrei VapAndrei Buna Ziua, As dori sa stiu daca la recensamantul care a inceput astazi, institutiile statului ar avea baza legala de a ma amenda cand nu imi voi aminti ... (vezi toată discuția)
Vi se pare normal sa completam rubrica cnp sau considerati ca e abuz ? Roland Mindrila Roland Mindrila Romanii sunt obligati, prin lege, sa le comunice codul numeric personal (CNP) recenzorilor, in caz contrar urmand sa raspunda ... (vezi toată discuția)