Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Intreprindere Individuala

Buna seara! Se preteaza pentru o firma de curatenie deschiderea unei II? Din punct de vedere al contabilitatii, ce ma sfatuiti sa deschid? PFA, II sau SRL?Din ce am citit, la II pot avea maximum 8 angajati...pentru inceput pare ok...dar nu detin vreun certificat care sa certifice calificarea mea in domeniul curateniei...trebuie neaparat asa ceva pentru a putea infiinta II?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 06:36, 9 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vă sfătuiesc să înființați un SRL deoarece la II veți răspunde și cu averea dvs pe când la SRL răspundeți în limita capitalului social. Doar în cazul săvârșirii unor fapte este posibil să vi se atragă răspunderea în cazul unui SRL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl sau intreprindere individuala anitsirc anitsirc Cu rusine recunosc ca nu stiam de existenta formei \"intreprindere individuala\". Nu imi este foarte clar termenul... intreprinderea individuala este undeva ... (vezi toată discuția)
Firma cristina.00 cristina.00 as dori sa imi deschid o firma avand ca obiect de activitate comercializarea produselor de patiserie, etc....ce ma sfatuiti sa deschid: S.R.L sau altceva? ce ... (vezi toată discuția)