avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Intervenient
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Intervenient

Buna ziua,
Anul trecut am fost implicata intr-un accident auto destul de grav. Sotul meu conducea,, nu a fost vina lui, si in masina se mai aflau inca trei persoane. Dupa un an in care s-a judecat cazul, procurorul a dispus clasarea dosarului. Cei care erau in masina, fiind raniti si cu zile de spitalizare, au decis, la incheierea dosarului, sa deschida proces civil impotriva societatii de asigurare, pentru despagubiri. Sotul meu este chemat acum ca interveninet in acest proces.
Intrebarea mea este daca ar trebui sa avem motive de ingrijorare, daca va trebui sa platim noi vreun ban ca despagubire, desi s-a dovedit ca accidentul s-a produs in urma unui caz fortuit. Mentionez ca in accident nu au fost implicate alte masini.
Cei din masina sunt reclamanti, societatea de asigurari este paratul, iar sotul meu este intervenient. Obiectul: actiune în daune delictuale
Ultima modificare: Joi, 12 Octombrie 2017
IBRE, utilizator
Cel mai recent răspuns: Constantin Popovici , Consultant asigurari 09:13, 24 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Fara consultarea dosarului nu se pot formula presupuneri. Daca deja sunteti in proces puteti sa va intrebati avocatul.
Dvs spuneti ca sotul dvs nu a fost vinovat de accident desi el s-a produs. Cine a fost vinovat ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! in urma cu 4 ani de zile am fost implicat intr-un ... Vasile014 Vasile014 Buna ziua! In urma cu 4 ani de zile am fost implicat intr-un accident unde am lovit doi pietoni pe trecere care traversau regulamentar. Vina a fost a mea si ... (vezi toată discuția)
Soțul meu a fost internat după un accident rutier, el fiind pasager. de ce i se cer cheltuielile de spitalizare? flori92 flori92 Bună seara ! Soțul meu , in urma cu 1 an si 8 luni a , avut accident un rutier. A fost dus la spital si operat la femur (tija medulara) , mana rupa fiind ... (vezi toată discuția)
Am fost citat ca intervenient fortat dupa 2 ani de la o usoara tamponare ovidiu_xxl2006 ovidiu_xxl2006 Buna seara.Se pare ca dupa 2 ani de la accidentul(sau ma rog mica tamponare) dupa care am fost sanctionat cu amenda contraventionala si permisul luat pe 2 ... (vezi toată discuția)