avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna dimineata - renunțare la drepturile părintești
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna dimineata - renunțare la drepturile părintești

As dori sa intreb sotul meu vrea sa renute la drepturile lui paritesti cum poate face asta
Ultima modificare: Vineri, 13 Octombrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 10:05, 13 Octombrie 2017
nu poate. este dreptul copilului de a fi ocrotit de parinte. copilul nu este un lucru de care atunci cand te plictisesti il arunci.
Practic la ce vrea să renunţe? Există vreo hotărâre judecătorească ce îl priveşte , în legătură cu minorul?
Poate sa plateasca pensie si atat.
Pe hartie nu poate ieși din acte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program vizita copil gabi_br.ro gabi_br.ro buna ziua.as dori va rog sa-mi enumerati eventuale legi care prevad in ce mod instanta stabileste programul de vizitare de catre tata al copilului aflat in ... (vezi toată discuția)
Inregistrare copil ginutzajoco ginutzajoco buna ziua, am si eu o intrebare. Sunt insarcinata dar nu sunt casatorita cu tatal copilului,si suntem despartiti, eu as dori ca acest copil sa fie inregistrat ... (vezi toată discuția)
Soaterea minorului din tara ylla2010 ylla2010 buna seara.as dori sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu scoaterea fiului meu din tara.mentionez ca copilul are 5 ani,nu am fost casatorita cu tatal ... (vezi toată discuția)