avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general amortizare mijloace fixe
Discuție deschisă în Contabilitate în general

amortizare mijloace fixe

Buna ziua ! Am un mijloc de transport marfa TIR, pe care l-am cumparat pe firma si l-am inchiriat , in baza unui contract de inchiriere , altei firme care imi achita lunar c/val chiriei, semestrial RCA-ul, etc. Avand in vedere ca auto nu este folosit deloc pentru nevoile proprii ale firmei, pot include lunar pe costuri amortizarea sau nu ??

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere,comodat intre societati comercial (srl) xintya73 xintya73 Firma A vrea sa inchirieze firmei B, un mijloc de transport ( cap tractor marca MAN,destinat transport marfuri 22 tone- TIR). 1)Exista un formular special ... (vezi toată discuția)
Inchiriere masina proprietar persoana fizica catre firma la care sunt asociat blc2001ro blc2001ro Buna ziua. Acum cu programul Rabla, ma gandesc sa imi cumpar o masina ca persoana fizica (avantaj tichete rabla, diferite reduceri) si apoi sa mi-o inchiriez ... (vezi toată discuția)
Ajustare de tva la mijloace fixe date in chirie ellacska ellacska Buna ziua! La o societate in 2011 noiembrie am efectuat o achizitie intracomunitara de 48000 Ron - o autoutilitara, care din 2012 ianuarie este data in ... (vezi toată discuția)