avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... culpa comuna
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

culpa comuna

Daca ai culupa comuna intr-un accident si primestii 500 lei dar dauna face 1000 lei. SI AI CASCO LA MASINA, poti sa iti iei suma de 500 lei din dauna si casco sa iti repare masina ,si sa iti ramana tie cei 500 lei?
cum e mai exact ?
Cel mai recent răspuns: Constantin Popovici , Consultant asigurari 13:53, 26 Octombrie 2017
Daca nu ati primit inca despagubirea, aveti optiunea sa va retrageti dosarul de daune de la asiguratorul RCA si apoi sa deschideti unul pe Casco, dar, atentie, doar daca va permit clauzele din contract. Va spun asta deoarece contractele Casco difera de la un asigurator la altul si se pot modifica chiar si de mai multe ori pe an.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca rca-ul extern nu imi acopera dauna, pot deschide dosar pe casco pt diferenta? luoana luoana Daca RCA-ul nu acopera reparatia, pot deschide dosar pe Casco pt diferenta....eventual sa impart daunele...anumite reparatii sa le fac pe rca, celelalte pe ... (vezi toată discuția)
Accident dupa dauna totala MirceaEne MirceaEne Buna ziua, In urma cu 3 luni am fost implicat intr-un accident si firma asiguratoare a decis sa imi plateasca dauna totala autoturismului meu. Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Rca si casco Izike Izike Poate sa-mi spuna cineva, daca am ambele asigurari si am avut un accident, pe care nu eu am provocat, asiguratorul plateste dupa ambele asigurari, sau raman ... (vezi toată discuția)