avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... promovare studii superioare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

promovare studii superioare

Avem o persoana angajata ca referent la compartimentul administrativ cu atributii de magaziner, a terminat facultatea si acum doreste promovarea pe studii superioare prin transformarea postului. Se poate face acest lucru. mentionez ca este personal contractual intr-o institutie publica.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:14, 30 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru functia de magaziner nu sunt necesare studii superioare.

Regulamentul-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, aprobat prin HG nr. 286 din 23 martie 2011

Titlul II Promovarea în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se pot recunoaste studiile superioare in cadrul unei institutii in care activez pe o functie cu studii medii? me_queen me_queen Buna ziua, As avea nevoie de o indrumare, sunt angajata pe functia de referent, care nu necesita studii superioare, insa inainte de a ma angaja am sustinut ... (vezi toată discuția)
Buna seara!sunt salariata la d.g.a.s.p.c.ca personal contractual ... Crina1968 Crina1968 Buna seara!Sunt salariata la D.G.A.S.P.C.ca personal contractual in funcția de referent,cu studii superioare as dori sa știu dacă se poate trece pe studii ... (vezi toată discuția)
Salarizare referent cultural mistrinescu lucica mistrinescu lucica Un absolvent cu studii universitare, de lunga durata angajat pe postul de referent cultural la primarie , ce drepturi salariale are?Cum poate promova? (vezi toată discuția)