avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Buna seara!Sunt salariata la D.G.A.S.P.C.ca personal ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Buna seara!Sunt salariata la D.G.A.S.P.C.ca personal contractual ...

Buna seara!Sunt salariata la D.G.A.S.P.C.ca personal contractual in funcția de referent,cu studii superioare as dori sa știu dacă se poate trece pe studii superioare daca da cum și conform carei legi. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:44, 30 Ianuarie 2021
HG nr. 286 din 23 martie 2011
pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice


art.41
..
(7) Promovarea personalului contractual din sectorul bugetar în grade sau trepte profesionale se face prin examen, în baza unui referat de evaluare întocmit de şeful ierarhic şi aprobat de conducătorul autorităţii sau instituţiei publice.
....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate trece ca personal contractual de pe studii pe studii ... Crina1968 Crina1968 Se poate trece ca personal contractual de pe studii pe studii superioare fără examen prin transformarea postului pe superioare daca da conform carei legi?Am ... (vezi toată discuția)
Promovare studii superioare raisa-gabriela raisa-gabriela Avem o persoana angajata ca referent la compartimentul administrativ cu atributii de magaziner, a terminat facultatea si acum doreste promovarea pe studii ... (vezi toată discuția)
Salarizare referent cultural mistrinescu lucica mistrinescu lucica Un absolvent cu studii universitare, de lunga durata angajat pe postul de referent cultural la primarie , ce drepturi salariale are?Cum poate promova? (vezi toată discuția)