avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1568 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii SRL-D - efectul trecerii CAS angajator in sarcina ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

SRL-D - efectul trecerii CAS angajator in sarcina angajatului

Buna ziua,

Avand in vedere ca unul din avantajele unui SRL-D este scutirea de la plata CAS angajator de 20.8%, am dreptate cand presupun ca trecerea preconizata a CAS in sarcina doar a angajatului va elimina aceasta facilitate fiscala pt firmele aflate la inceput de drum de la 1 ianuarie 2018?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:49, 31 Octombrie 2017
Cred ca ar fi mai bine sa asteptam sa vedem cum sunt adoptate actele normative in acest sens si apoi sa discutam despre efectele modificarii Codului Fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl - d lorip lorip Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns. 1. O societate SRL- debutant ce declaratii trebuie sa depuna la trimestru ? 2. Daca are ... (vezi toată discuția)
Scutire cas srl-d elenailie elenailie Buna ziua, as vrea sa stiu cat timp este o SRL-D infiintata in mai 2013 scutita de plata CAS ? Multumesc , o zi buna! (vezi toată discuția)
Scutire plata cas angajator pentru srl-d danielas78 danielas78 O societate s-a infiintat ca SRL-D in luna decembrie 2014. Din pacate nu a notificat in scris OTIMMC priviind infiintarea sa ca microintreprindere cf.art.4 ... (vezi toată discuția)