avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii SRL-D - efectul trecerii CAS angajator in sarcina ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

SRL-D - efectul trecerii CAS angajator in sarcina angajatului

Buna ziua,

Avand in vedere ca unul din avantajele unui SRL-D este scutirea de la plata CAS angajator de 20.8%, am dreptate cand presupun ca trecerea preconizata a CAS in sarcina doar a angajatului va elimina aceasta facilitate fiscala pt firmele aflate la inceput de drum de la 1 ianuarie 2018?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:49, 31 Octombrie 2017
Cred ca ar fi mai bine sa asteptam sa vedem cum sunt adoptate actele normative in acest sens si apoi sa discutam despre efectele modificarii Codului Fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl - d lorip lorip Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns. 1. O societate SRL- debutant ce declaratii trebuie sa depuna la trimestru ? 2. Daca are ... (vezi toată discuția)
Acordare indemnizatie de hrana alexandra66-@ alexandra66-@ Bună ziua, în legătură cu o decizie, hotărâre al unui Primar, vreau să cer părerea Dvs. Pe baza Ordonanței de urgență nr. 114/2018 privind ... (vezi toată discuția)
Ce ma avantajeaza sa deschid.srl,srl-d.srl neplatitor de tva,i.i.etc?? mrk21 mrk21 as vrea sa stiu avantajele reale si care solutie e mai buna in a imi deschide un magazin cu articole de pescuit.( in care as vrea sa pun si cateva acvarii cu ... (vezi toată discuția)