avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cum se completeaza raport de gestiune zilnic
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cum se completeaza raport de gestiune zilnic

Va rog sa ma ajutati ..am deschis un mic magazin si incerc sa imi rezolv singura partea cu contabila ...si nu reusesc să gasesc nicăieri un exemplu ..toate sunt pentru calculator..va multumesc
Cel mai recent răspuns: Tanasa Mirela , utilizator 14:46, 3 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se trec acolo in acel registru intrarile din ziua respectiva, adica daca aveti intrari de marfa, si pentru aceasta completati nir la fiecare factura de marfa achizitionata si total nir in treceti in registru.
Ca iesiri treceti valoarea de pe raportul z scos la sfarsitul zilei de la casa de marcat si care reprezinta totalul vanzarilor de marfa.
Soldul din registru de la finalul zilei trebuie sa corespunda cu valoarea marfii din magazin pe care ar trebui s-o regasiti acolo daca ati face un inventar la acel moment.
Tot la intrari mai treceti valoarea din procesul verbal de marire preturi la unele articole, daca este cazul, si la iesiri, eventualele scaderi de preturi. Sar astea se intampla mai rar.
Va multumesc frumos..o zi frumoasă

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate asociatie familiala vasilelacramioara vasilelacramioara am infiintat o asociatie familiala si va intreb ce documente contabile trebuie sa intocmesc am un magazin (vezi toată discuția)
Contabilitate i.i florin_magdici florin_magdici Buna, Am cateva nelamuriri cu privire la preluarea unei I. I caen-comert prod alimentare si nealimentare, tigari, tutun pe scurt un chiosc de cartier Din ... (vezi toată discuția)
Cum fac preturile si cum le pot vinde legal prin casa de marcat? tym_and tym_and buna ziua Imi fac un gewerbe ( PFA) si inchiriez un spatiu pentru ami face un magazin mixt, cumpar marfa de la selgros sau metro. Exemplu : Cumpar cu un ... (vezi toată discuția)