Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Nerespectarea contractului, recuperare preț

Buna O firma de termopan nu a respectat contractul..cum as putea sa fac sa recuperez bani?
Cel mai recent răspuns: picolopicolo , utilizator 17:21, 7 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

Ii dați in judecată sau le faceți plângere la poliție pt inșelăciune (dacă asta e situația) cu cerere de daune. Puteti trimite intai o notificare de respectare a contractului cu mențiunea ca ii dati in judecata dacă nu respecta contractul. Cereti ajutorul unui avocat daca nu reusiti sa o faceti singur, s-ar putea s aii sperie mai mult o notificare prin avocat decat una semnata doar de dvs

Succes.
Ultima modificare: Marți, 7 Noiembrie 2017
Dana Fatol, Avocat
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract asociatie - avocat, avocat disparut RaDracones RaDracones Buna! Scriu aici (pff dupa multa vreme :sorry:) pentru ca am incredere in sfaturile voastre :). Am nevoie de un sfat... Am angajat pentru Asociatie un ... (vezi toată discuția)
Probleme cu o firma costy19 costy19 Daca ma poate ajuta cineva cu un sfat sa va spun oful meu,acum 3 luni de zile am dat comanda de mobila problema este ca am ramas si fara mobila si fara avansul ... (vezi toată discuția)
Furt calificat????? gagea.gabriel gagea.gabriel am o problema si poate ma ajutati!!!.....anul trecut am comandat si eu niste termopane...eram fff bucuros de investitie si acum sunt foarte dezamigit....e vb ... (vezi toată discuția)