Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Executare silită

Contestație la executare compromisă de o chitanță falsă

Dacă mi sa pus poprire pe cont si am facut contestație la executare pentru ca eu stiam ca datoria era prescrisa si am fost data de o firma de recuperare nicidecum de firma unde făcusem împrumutul m am trezit ca la dosar au pus o chitanță in valoare de 1 leu pe care eu nu am plătit o .cum demonstrez eu acum ca nu e plătită de mine avea chitanță?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Georgescu , Contabil 15:19, 15 Noiembrie 2017
Poate afecta aceasta chitanță pronunțarea? Eu nu am plătit o dar cum pot sa demonstrez?
Au facut asta ca sa demonstreze intreruperea prescriptiei. Daca nu va aparati cum trebuie, pot castiga.
Da stiu ca de asta dar ce pot sa fac
Chitanta e un inscris sub semnatura privata unilateral care poate fi invocat numai de cel care vrea sa dovedesca depunerea banilor. Cel care a primit, nu o poate invoca in interesul sau. Invocati falsul inscrisului, pe motiv ca ei nu pot dovedi ca au primit banii de la d.voastra, atita timp cit, nu ati semnat un inscris care sa va fie opozabil. Acea chitanta nu va e opozabila, decit daca o recunoasteti. Nu poarta semnatura d.voastra. Chitanta nu face probă în contra depunatorului decât dacă este acceptată, întrucât nimeni nu îşi poate preconstitui mijloacele de probă împotriva unui terţ fără concursul acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitanta de mana gabone2008 gabone2008 Poate fi considerata proba judiciara o bucata de hartie pe care apare semnatura mea si un text adaugat ulterior(din care reiese ca as fi primit niste bani), ... (vezi toată discuția)
Inselaciune sau fals in inscrisuri? 72FLORIN72 72FLORIN72 1. In data de 07.07.2005 tata a vandut 1ha teren extravilan cu un antecontract si o procura notariala care avea finalizare pina in data de 08.01.2006, nu a ... (vezi toată discuția)
Plata servicii, pret final diferit de cel negociat Larissa02 Larissa02 Buna seara. Detin o firma de transport marfa care este la inceput din pacate a ramas o masina in Bg pe care am fost nevoita sa o aduc in Ro cu platforma. Aici ... (vezi toată discuția)