Dacă mi sa pus poprire pe cont si am facut contestație la executare pentru ca eu stiam ca datoria era prescrisa si am fost data de o firma de recuperare nicidecum de firma unde făcusem împrumutul m am trezit ca la dosar au pus o chitanță in valoare de 1 leu pe care eu nu am plătit o .cum demonstrez eu acum ca nu e plătită de mine avea chitanță?
Chitanta e un inscris sub semnatura privata unilateral care poate fi invocat numai de cel care vrea sa dovedesca depunerea banilor. Cel care a primit, nu o poate invoca in interesul sau. Invocati falsul inscrisului, pe motiv ca ei nu pot dovedi ca au primit banii de la d.voastra, atita timp cit, nu ati semnat un inscris care sa va fie opozabil. Acea chitanta nu va e opozabila, decit daca o recunoasteti. Nu poarta semnatura d.voastra. Chitanta nu face probă în contra depunatorului decât dacă este acceptată, întrucât nimeni nu îşi poate preconstitui mijloacele de probă împotriva unui terţ fără concursul acestuia.
Chitanta de mana
gabone2008
Poate fi considerata proba judiciara o bucata de hartie pe care apare semnatura mea si un text adaugat ulterior(din care reiese ca as fi primit niste bani), ... (vezi toată discuția)