avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Donatie 50% din apartament prima casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Donatie 50% din apartament prima casa

Buna seara,
doresc sa achizitionez un apartament cu prima casa. O parte din apartament o voi plati cash si o parte cu creditul prima casa. Nelamurirea mea este daca pot sa trec jumatate din apartament pe prietena mea? E nevoie de acordul bancii pt a face asta?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 18:54, 18 Noiembrie 2017
Buna seara,
Da, este necesar acordul bancii.
Dar va sfatuiesc sa mergeti la banca inainte de a cumpara si sa discutati cu ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Co-proprietar apartament achizitionat prin credit prima casa michou michou Buna ziua, Dorim sa achizitionam un apartament nou prin accesarea unui credit Prima Casa. Nu suntem casatoriti si nici unul dintre noi nu avem in ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament prima casa FlorinIS83 FlorinIS83 Buna seara. In 2009 am achizitionat un apartament prin programul Prima Casa. Acum, dupa aproximativ 9 ani, vrem sa il vindem pentru a cumpara o casa. Am gasit ... (vezi toată discuția)
Achizitionare locuinte - tineri necasatoriti bianca.blendea bianca.blendea Eu si prietenul meu dorim sa ne achizitionam o locuinta (nu suntem casatoriti). Dorim ca amandoi sa fim proprietarii locuintei in acte si avansul sa-l dam ... (vezi toată discuția)