avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor Acțiuni comtim holding
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

Acțiuni comtim holding

Bună ziua!Certificatul de acționar depus la fosta sc.Comtim Holding mai are vreo valoare sau nu?Am sunat la Depozitarul Central Timiș și mi-aun spus ca acțiunile nu au nici o valoare.Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: duhu' , utilizator 19:23, 27 Ianuarie 2023
Bună ziua.
Eu și soția, avem cîte 1(unul) Certificat de Acționar la "COMTIM HOLDING", eliberat la 20. 12. 1996, fiecare din acestea avînd un număr de 1020 de acțiuni cu numere de ordine consecutive, cu valoare nominală de 1000 de Lei ,în valoare totală de 1 025 000 Lei..
Le_ am găsit răsfoind prin actele de familie.
Vreau să specific că pînă în prezent nu am primit nici o notificare, dar nici dividente, practic nici 1 Leu.

Vă rog să_ mi spuneți dacă în urma privatizării "COMTIM HOLDING" trebuia să fiu parte la o plată egală cu valoarea acțiunilor ce le dețin prin Certificatul de acționar, eu și soția și să fim remunerați ca atare.

Mulțumesc.

Gheorghe Dencan

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificate de actionar nicu1560 nicu1560 Detin impreuna cu sotia doua certificate de actionar avind in total un numar de 80 actiuni la o societate comerciala (un hotel) As ... (vezi toată discuția)
Dividende pentru acțiuni la terapia? Stoian ion Stoian ion Bună ziua am întrebare la dumneavoastră: Sunt acționar la Terapiea Ranbaxy Cluj Napoca prin acțiunile depuse date de FPP în 90 .De atunci nu am ... (vezi toată discuția)
Certificat de actionar obtinut in 1996, ce pot face cu el? lumyclau lumyclau Buna ziua. As vrea sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema- Certificatul de actionar obtinut in 1996 ce se mai poate face cu el? Eu am un Certificat la ... (vezi toată discuția)