avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie de crestere a copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie de crestere a copilului

Buna Ziua!
in urmatoarea situatie sotia mea poate beneficia de indemnizatie de crestere a copilului:a terminat scoala postliceala in luna iulie 2017,sa inscris la somaj ,iar prima luna de somaj incepe din decembrie si se termina in mai 2018,noua prevedere consta ca trebuie sa fii platit contributiile pe un an in termenul a doi ani .
sa inteleg ca poate primi?
va multumesc
si astept un raspuns
Cel mai recent răspuns: mircearadu123 , utilizator 10:18, 22 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Termenul de un an, la care faceti referire, inseamna 12 luni in ultimii doi ani, respectiv 24 de luni, pana la nasterea copilului.
Presupunem ca copilul se va naste in luna oct 2018
va beneficia?
va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 22 Noiembrie 2017
mircearadu123, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil marineursachi marineursachi Daca incep cursurile de zi la postliceala in data de 1 octombrie si imi doresc un copil in ce luna ar trebuie sa se nasca copilul pentru a ma incadra pentru ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! - indemnizație ccc Anamaria271991 Anamaria271991 As dori si eu o informatie .Sunt însărcinată in 6 săptămâni si momentan sunt angajata de 2 luni.In trecut am urmat cursuri de zi la o școală ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului Raluca0919 Raluca0919 Oare pot beneficia de indemnizatia de crestere a copilului? Am terminat in iulie 2017 Scoala postliceala Sanitara iar din septembrie m-am inscris la o alta ... (vezi toată discuția)