avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1111 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil

Daca incep cursurile de zi la postliceala in data de 1 octombrie si imi doresc un copil in ce luna ar trebuie sa se nasca copilul pentru a ma incadra pentru indemnizatie crestere copil ? ( stiu ca trebuie 12 luni in ultimii 2 ani ) dar primul an de scoala se termina in iunie-iulie si nu sunt 12 luni ..chiar am nevoie de un raspuns clar multumesc
Cel mai recent răspuns: marineursachi , utilizator 21:27, 28 August 2016
Inainte de 1 octombrie , ce statut ati avut / aveti ?
sunt casnica de pe 1 oct voi fi eleva a scolii postliceale primul an
1. Daca veti naste cel mai devreme in septembrie 2017 veti putea beneficia de indemnizatie pentru concediu crestere copil (CCC) pana la varsta de 2 ani a copilului.

2. Vacanta scolara face parte din perioada de frecventare a cursurilor.
Ultima modificare: Duminică, 28 August 2016
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
Multumesc pentru lamuriri faceti o treaba extraordinara aici ...multa sanatate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului? diana210282 diana210282 Buna ziua! Am o mare nelamurire referitoare la acordarea indemnizatiei de cresterea copilului. Sunt eleva la o postliceala de stat in anul I- cursuri de zi ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de indemnizatie pentru ccc daca urmez cursurile unei scoli postliceala? adynaady adynaady Buna ziua!!! Am si eu o intrebare: in toamna acestui an as dorii sa ma inscriu la o postliceala cursuri zi, intrebarea mea este daca sa intampla sa raman ... (vezi toată discuția)
Conditii acordare indemnizatie de crestere a copilului in varsta de pana la doi ani Oana_Pascu Oana_Pascu Buna ziua, Va rog sa ma indrumati in urmatoarea problema: o ruda, insarcinata in 3 luni, DPN februarie 2017, nu indeplineste in momentul de fata conditiile ... (vezi toată discuția)