avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
LIVE, ACUM (499 PARTICIPANȚI) Reforma fiscală 2025-2026: Implicații și strategii de optimizare
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu minim vs salariu economist
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu minim vs salariu economist

Buna ziua. As vrea sa stiu ce se intampla la 1.01.2018 cand e programata cresterea salariului minim la 1900 lei, cu salariul unui economist din sistemul sanitar public, care are momentan ca debutant 1660 lei, iar ca economist II 1827 lei,? Un muncitor necalificat debutant va avea un salariu egal cu cel al unui economist care singur are in mana activitatea de personal a unui spital cu 500 angajati?Facultate, masterat, munca intelectuala, responsabilitati, toate sunt inferioare unui dat cu matura in curte ? Multumesc anticipat pentru clarificarea acestei probleme si pentru furnizarea de informatii.
Ultima modificare: Vineri, 1 Decembrie 2017
CTT, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:27, 2 Decembrie 2017
Va creste și salariul economistului.
Evident ca va creste, dar vreau sa stiu daca vor fi egale salariile unui economist si al unui muncitor necalificat,sau va exista o diferentiere.
Normal ar fi sa fie diferențiate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformarea postului de ajutor analist programator in economist 9999gabriela7777 9999gabriela7777 Mentionez ca lucrez intr-un spital judetean ca ajutor analist programator I A . Sunt absolventa a unui liceu de informatica , promotia 1982 si sunt licentiata ... (vezi toată discuția)
Cor aartist aartist Va rog sa-mi comunicati care este criteriul de diferentiere intre muncitor si muncitor necalificat? Mai precis cum incadrez o persoana ca munciitor ... (vezi toată discuția)
Salariu consilier juridic petrescuoana petrescuoana Buna ziua, va rog frumos sa-mi raspundeti si mie la o intrebare : ce salariu are un consilier juridic angajat in cadrul unui consiliu local.... debutant ... (vezi toată discuția)