Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Rezilierea contractului Orange

Cum pot rezilia un contract Orange la care am modificat doar costul abonamentul fara a achiziționa și telefon .Astăzi cei de la Orange spun că sunt obligată să țin acest abonament încă 18 luni
Ultima modificare: Vineri, 1 Decembrie 2017
Simona1971, utilizator
Cel mai recent răspuns: Simona1971 , utilizator 12:57, 2 Decembrie 2017
daca ati semnat contractul nu prea puteti rezilia fara despagubiri. Probabil ca v-a facut o oferta mai buna, reducand pretul abonamentului ,( un beneficiu tot ati avut chiar daca nu ati cumparat telefon)
Simona1971 a scris:

Cum pot rezilia un contract Orange la care am modificat doar costul abonamentul fara a achiziționa și telefon .Astăzi cei de la Orange spun că sunt obligată să îl păstrez încă 18 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract telefonie mobila sicosul sicosul Buna ziua, Am un abonament la o firma de telefonie mobila, ianuarie 2010, cu numar portat din vodafone si cu achizitionarea unui telefon mobil la un pret ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie mobila wonderbooy wonderbooy buna ziua. am facut acum 1 an jumate o reinnoire a abonamentului orange. am achizitioan si un telefon.doresc sa stiu daca se aplica acea lege despre care se ... (vezi toată discuția)
Reziliere mihaiil mihaiil Buna ziua, Am un abonament la Orange de pe vremea cand era Dialog. Intre timp am mai cumparat la oferta diferite telefoane de la ei (au trecut 3-4 ani de ... (vezi toată discuția)