avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie pentru al doilea copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie pentru al doilea copil

Buna ziua! Sunt in concediu crestere copil pana la data de 21 mai 2018( copilul e nascut pe 21 iunie 2016), insa sotul nu va intra in luna de concediu cuvenita lui! Am aflat ca sunt insarcinata cu cel de-al doilea copil si am ca data posibila de nastere 11 iunie 2018! Intrebarea mea este cum trebuie sa procedez pt a beneficia de indemnizatie si pentru cel de-al doilea copil! Mentionez ca firma la care am lucrat anterior intrarii in concediu crestere copil isi va incheia activitatea in luna februarie, aceasta era in insolventa si va fi declarata falimentara! Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil Cami2017 Cami2017 Buna ziua. Am o intrebare, simpla, dar calculata de mai multe ori imi da diferit mie fata de alte persoane pe care le.am intrebat. Am lucrat din iunie 2011 ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa am obligatoriu 6 luni lucrate inainte sa intru in concediu de maternitate de 126 zile? yuby yuby Buna ziua , Fiti draguri am si eu o intrebare referitoare la cazul meu . Sunt insarcinata am inceput serviciul in luna ianuarie 2012, 12 ianuarie dupa 2 ani, ... (vezi toată discuția)
Pentru creșterea copilului AlexandraLarisa AlexandraLarisa Bună. As dori sa întreb, eu am lucrat din 18 Ianuarie 2018, am rămas însărcinată în Februarie și am născut pe 2 Noiembrie, am avut concediu de 126 ... (vezi toată discuția)