Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

salariile functionarilor publici din primarii

Buna ziua,
Ca urmare a faptului ca de la 1 ian.2018 salariul minim pe economie va fi 1900 lei, salariile personalului din primarii, respectiv functionari publici si personal contractual, se determina prin inmultirea coeficientului stabilit in luna iulie 2017 ( prin HCL) cu 1900?
Cel mai recent răspuns: buia , utilizator 13:02, 14 Decembrie 2017
Si eu as vrea sa stiu asta!
Pe de alta parte, in L 153/2017 la art 38 - 3 se arata ca: ... cuantumul brut se majoreaza cu 25% fata de nivelul acordat pentru luna decembrie 2017...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul minim 1900 lei - cuprinde si majorarea de 25%, care se aplica de la 01.01.2018 ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Va rof frumos sa ma ajutati sa inteleg: - daca salariului de bază minim brut pe ţară garantat în plată de 1900 lei care se va acorda ... (vezi toată discuția)
Salariu functionar public-consilier asistent LIA VRANCEANU LIA VRANCEANU Buna ziua. Avand in vedere prevederile Legii nr. 153/2017,privind salariile bugetarilor ,va rog sa ma lamuriti si pe mine ,cum se calculeaza salariul unui ... (vezi toată discuția)
Pentru personalul promovat - se mai da spor de conditii de munca /din 01.01.2018 ? oanaportar oanaportar Va rog frumos sa ma ajutati si sa imi explicati ce diferenta este intre un salariat promovat in grad profesional superior si un nou angajat ? Nu stiu ... (vezi toată discuția)