avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cat concediu medical se acorda pt varicela si cine ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cat concediu medical se acorda pt varicela si cine ti-l da???

Am 44 de ani si sunt vanzatoare la vitrina de preparate. Am facut varicela si am fost la dr de familie iar ea m-a trimis la spit de boli infectioase zicand ca nu-mi poate da concediu ca e boala infectioasa. Am fost la spital asteptand vre-o doua ore pe acolo si mi-au confirmat ca asa este am varicela si sa merg la dr de familie sa-mi dea concediu la care dr de familie m-a trimis iar la spital ca ea nu-mi.poate da pana la urma am sunat-o si i-am dat sa vorbeasca cu medicul si au cazut la pace sa i-mi elibereze ea concediu medical de 10 zile ca mai mult nu poate . Intrebarea mea este ca in astea 10 zile nu mi-au trecut bubele si ce ar trebui sa fac? Sa ies iar sa ma plimb pe.la spitale si sa umplu pe toata lumea cu care intru in contact sau sa i-mi prelungeasca concediul??? Dar cine i-mi prelungeste concediul medical dr de familie sau dr de la spital??? Va rog astept raspuns urgent multumesc.

Alte discuții în legătură

Concediu medical varicela ktrinel ktrinel Buna ziua, am luat varicela de la fiul meu. Medicul de familie mi-a dat 10 zile concediu medical, spunand ca e maxim ce imi poate da. Saptamana viitoare ... (vezi toată discuția)
Concediu medical Gabriel_I Gabriel_I Buna ziua, As avea o problema cu medicul de familie... vineri am facut varicela si cum eram la serviciu cand am descoperit nu am putut pleca prea repede si ... (vezi toată discuția)
Concediul medical antonio123 antonio123 CONCEDIUL MEDICAL cum se calculeaza pe zii se pun si sambetele si duminicile,7 zile mia dat medicul de familie concediu in care am fost 4 zile internat in ... (vezi toată discuția)