Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Divort

Va rog spuneti- mi daca după pronunțarea hotărârii de divorț dintre mine si soțul meu, acesta poate sa o aducă in apartamentul in care inca locuim împreună pe femeia cu care el avea o relație extraconjugala si din a carei cauza căsnicia noastră s- a desfacut. Mulțumesc!
Ultima modificare: Duminică, 17 Decembrie 2017
Dinulescu Mariana, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Comportamentul fostului sot nu e ok, dar legea ii da drept sa isi foloseasca proprietatile comune asa cum intelege el, cu cine vrea el, asa cvum si dv. puteti face acelasi lucru.
Va recomand partajul, sper ca ati analizat problema aceasta la momentul divortului.
Incercati amiabil.
Liliana Gradinaru a scris:

Comportamentul fostului sot nu e ok, dar legea ii da drept sa isi foloseasca proprietatile comune asa cum intelege el, cu cine vrea el, asa cvum si dv. puteti face acelasi lucru.
Va recomand partajul, sper ca ati analizat problema aceasta la momentul divortului.
Incercati amiabil.

Liliana Gradinaru a scris:

Incercati amiabil.

Buna ziua!
In urma procesului de divorț cu acordul părților si rămas in pronunțare, am primit si Comunicarea de la Judecătorie. Aici spune ca s- a hotărât desfacerea căsătoriei. Dar mai spune așa: parata va reveni la numele purtat anterior căsătoriei, Definitiva cu privire la divorț. Cu drept de apel in termen de 30 de zile de la pronunțare cu privire la cererea accesorie. Va rog frumos, spuneti- mi ce înseamnă cererea accesorie? Menționez ca am fost de acord cu solicitările reclamantului inclusiv cu revenirea mea la numele purtat anterior căsătoriei.Mulțumesc!
Ultima modificare: Duminică, 7 Ianuarie 2018
Dinulescu Mariana, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenirea la numele anterior casatoriei, nume pastrat de la o casatorie anterioara! Meea_M Meea_M Buna ziua, \\"Legea spune Art. 383 Numele de familie după căsătorie (1) La desfacerea căsătoriei prin divorţ, soţii pot conveni să păstreze numele ... (vezi toată discuția)
Pastrare nume dupa divort ContSters6135 ContSters6135 buna seara! am si eu o dilema...clienta mea, desi in actiunea initiala de divort pe care am introdus-o la instanta dorea revenirea la numele de fata, acum si-a ... (vezi toată discuția)
Chemare în instanţă ca pârât Pedrro Pedrro Am fost chemat în instanţă ca pârât de către fosta soţie. Menţionez că în urma unei hotărâri definitive si irevocabile ea trebuia să treacă pe ... (vezi toată discuția)