avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ingradirea dreptului la munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ingradirea dreptului la munca

sunt fost ofiter de pompieri, am fost condamnat iar la momentul actual sunt reabilitat. doresc sa particip la concurs pentru ocuparea unui post de ofiter . In conditiile de participare se specifica la unul din subpuncte - “ să nu aibă antecedente penale, cu excepţia situaţiei în care a intervenit reabilitarea;” dar la urmatorul aliniat cu referire directa la cadre militare in rezerva “ să nu fi fost trecuţi în rezervă în condiţiile art. 85 lit. d), i), j), k) şi ale art. 87 din Legea nr. 80/1995 privind Statutul cadrelor militare, cu modificările şi completările ulterioare. doresc sa imi spuneti daca pot participa la acest concurs, eu considerand, conform art.169, alin.1 Cod penal, " Reabilitarea face sa inceteze decaderile si interdictiile, precum si incapacitatile care rezulta din condamnare." pentru ca legea este mai presus decat un ordin al ministrului.
Cel mai recent răspuns: androneemil , utilizator 09:37, 1 Ianuarie 2018
Daca a intervenit reabilitarea, atunci puteti participa la acel concurs.
Va multumesc. La multi ani! Un nou an de poveste!

Cornel Vasile a scris:

Daca a intervenit reabilitarea, atunci puteti participa la acel concurs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare androneemil androneemil sunt fost ofiter de pompieri, am fost condamnat iar la momentul actual sunt reabilitat. doresc sa particip la concurs pentru ocuparea unui post de ofiter . In ... (vezi toată discuția)
Angajat mapn - dosar penal cernat liliana cernat liliana daca in timp ce esti angajat in cadrul mapn, in urma unei contraventii ai cazier mai poti ramane angajat al armatei? instanta a decis ca pedeapsa 5 luni cu ... (vezi toată discuția)
Pot fi trecut in rezerva fara acordul meu ? Ionuk5 Ionuk5 Sunt angajat al Jandarmeriei si am fost declarat APT LIMITAT IN TIMP DE PACE SI RAZBOI cu deficienta USOARA 30% conform HG nr 56/2012, totodata am fost scutit ... (vezi toată discuția)