avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1204 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general pfa registru
Discuție deschisă în Contabilitate în general

pfa registru

dak un PFA si-a luat in loc de "registrul de incasari si plati", "registrul de casa", trebuie neaparat schimbat?..nu putem lasa si primul format?..practic e acelasi lucru...nu??ms anticipat
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 21:03, 14 Octombrie 2009
pentru noi "comerciantii" este acelas lucru, insa pentru inspectorii de la AF nu...:rolleyes: cred ca ar fi mai bine sa luati exact ce vi se cere.
registru de incasari si plati(RIP) are regim special
registru de casa -nu
RIP- se inreg la fisc
reg casa - nu
RIP- e obligatoriu, prin legea contab in partida simpla
reg de casa - nu
RIP- are rubrica si pentru incasari /plati prin banca
reg de casa -nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate pfa Lavinika Lavinika Va rog, daca poate sa-mi zica cineva cum se procedeaza in contabilitatea PFA-urilor in urm. caz: ( eu lucrez pt un CIM dar este la fel ca si la pfa, nu?) - pt ... (vezi toată discuția)
Neinregistrarea registrului jurnal de incasari si plati la finante ContSters42711 ContSters42711 Ce se poate intampla daca un Registru Jurnal de incasari si plati nu a fost inregistrat la Finante, cum ar trebui procedat pentru evitarea platii amenzii si ... (vezi toată discuția)
Pfa - registru incasari-plati Smart_Fair Smart_Fair La deschiderea unei societati, esti obligat prin natura situatiei sa achizitionezi un registru jurnal de incasari plati in care se trec intrarile de marfuri ... (vezi toată discuția)